Kuchnia Vitalissy
Dania
►
2010
(4)
►
listopada
(3)
►
lis 19
(2)
►
lis 20
(1)
►
grudnia
(1)
►
gru 09
(1)
▼
2011
(20)
▼
stycznia
(3)
►
sty 25
(1)
►
sty 26
(1)
▼
sty 27
(1)
Seler Arabski z Miętą
►
lutego
(5)
►
lut 05
(1)
►
lut 08
(1)
►
lut 10
(1)
►
lut 13
(1)
►
lut 17
(1)
►
lipca
(4)
►
lip 01
(1)
►
lip 02
(1)
►
lip 08
(1)
►
lip 14
(1)
►
sierpnia
(2)
►
sie 07
(1)
►
sie 08
(1)
►
października
(3)
►
paź 08
(2)
►
paź 30
(1)
►
grudnia
(3)
►
gru 04
(1)
►
gru 11
(1)
►
gru 17
(1)
►
2012
(1)
►
stycznia
(1)
►
sty 02
(1)
czwartek, 27 stycznia 2011
Seler Arabski z Miętą
Duży seler panierujemy w jajku i bułce tartej, przy czym jajko przyprawiamy :
kurkuma
, sól morska, pietruszka, kolendra, cukier brązowy,
fenkuł
, pieprz,
mięta
.
Smażymy do zarumienienia, seler najlepszy jest pół surowy.
Smacznego!!!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz